Team building for j-05

Lørdag 23.09 var det igjen duket for team building-treff for j-05. Hos familien Bingen Kletthagen er de alltid like gjestfrie og tok, nok en gang, gladelig i mot 18 viltre og glade jenter.

Dagen startet med overraskelse fra foreldrene, som belønning for topp innsats og god underholdning under sesongstarten. Jentene er nå lykkelige eiere av en rullende høyttaler, som skal skape liv og røre på treninger, kamper og cuper fremover.

 

Det vanket både nye og gamle utfordringer på jentene. En gammel kjenning var bakkeløpet, denne gangen gjennomført opp låvebrua på Faugli.

Jentene øvdes i ballonglek. Ikke bare skulle man sprekke andres ballonger, jammen skulle man ikke verne om sin egen også.

Utholdende styrke i armene ble testet ved hjelp av vannkanner. Tuva viste seg å være uslåelig i denne øvelsen.

Så var det på tide å finne ut hvem som «hadde det mest i kjeften…» Hubbabubbakonkurranse.

Jentene måtte vise både fart og styrke gjennom stafett med dekk på slep.

De kreative sidene skulle også testes. Oppgaven var å rive ut en håndballspiller i papir. I blinde.

Å beregne tid er viktig for en håndballspiller. Hvor lenge er egentlig 3 minutter? Isa-Marie bommet bare med noen få sekunder på denne.

Utholdende styrke i beina ble testet gjennom den gode gamle 90 grader`n. Her gikk det så svette og tårer rant. Formidabel innsats!

Stafett med tandemski skulle vise seg å være vanskeligere enn mange trodde. Kommunikasjon – og samarbeidsevnen ble satt på prøve.

I løpe, telle og regneoppgaven skulle baller, appelsiner og drakter finnes telles, ganges og subtraheres. Lagets Smarties ble kåret; Kaia.

Rødt, grønt, svart og hvitt lys testet jentenes reaksjonsevne. Ikke overraskende at det var vanskelig å slå ut enkelte på denne.

Presisjonsoppgave ala straffekast hører med i denne sammenheng. Frode Kletthagens hjemmelagde presisjonsløsning ble testet ut.

Etter to og en halv times hardt arbeid og topp innsats i pøsende regnvær, vanket det kos på stabburet med pølser, burgere og muffins. Premier og lovord om lagvenninner ble delt ut og vi takker for nok en veldig hyggelig dag sammen, utenfor banen denne gangen.

Hilsen fra stolte og fornøyde trenere, Marianne og Elisabeth.